Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2020 19:16 - Злото не е чак толкова много, но е добре организирано
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2636 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.07.2020 03:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не в ада! Дяволите са тук, на земята!

На заем от в. "Строго Секретно", бр. 06.2020

"Това е война" – каза Си Цзинпин. "Това е война" – каза Путин. "Това е война" – каза Хаменей. "Това е война" – каза Мадуро. "Това е война" – казаха някои европейски политици, които все още могат да мислят. "Това е война" – казаха някои африкански политици. "Това е война" – казаха някои латиноамерикански политици. "Това е война" – каза даже Тръмп.

А някои казват, че прекалявам с думата "война". Напротив. Още ви щадя с истината за последната контраатака на глобалистите срещу човечеството, прикривана с COVID-19, което разшифровам като "коронавирусна информационна диверсия".

Според старата максима, че доброто по света е 99,9 на сто, а злото, т.е. дяволите, е само 0,1 на сто, но е добре организирано отговорът на въпроса кой е организаторът на "пандемията" не е труден.

Да се опитаме да вкараме малко разум в лудостта.

Накратко това е параван, прикриващ краха и страха на западната система, която стигна до втората Велика депресия. Ситуацията е катастрофална и не може да бъде спасена.

От макроикономическа гледна точка всичко е ясно – това е колапс на САЩ, който ще повлече целия свят.

От историческа гледна точка това е нова фаза на прехода към поредния исторически цикъл. Ето защо върхушката на САЩ реализира стратегия на фазов преход, т.е. на изход от сегашния икономически финансово-политически, социален и всякакъв друг световен ред, към формиране на техен нов ред. Но опитите за спасяване на онова, което не може да се спаси, са опити за съживяване на гниещ труп.

Реалната картина показва, че става дума за повторение на Великата депресия от 1929 г. с още по-голяма дълбочина, тъй като сегашната криза носи не само икономически, но и общоцивилизационен характер. Прословутото глобализиране изигра на човечеството и преди всичко на неговите инициатори – САЩ, най-лошата шега. Всички негови плюсове сега, по време на новата Велика депресия, се превръщат в унищожителни минуси и тя руши досегашната система. Човечеството стана заложник на тази безумна ситуация. Тя провокира и размножава старите и ражда нови конфликти.

Тръмп избра най-лошият вариант и се опитва да излезе от блатото за сметка на другите, като им създава проблеми, за да бягат по-бавно.

Спрямо Русия, която вече е енергиен и военен лидер №1, пречи на Северен и Турски поток. Към това добави и тоталното дестабилизиране на стратегическата сигурност на света.

Но вирусът беше внедрен именно срещу Китай. Защото Китай в момента е основният противник и съперник на САЩ и глобализма. Той е най-голямата национална държава и икономика, която прокарва и нов геополитически вектор "Един пояс, един път".

Атаката срещу Китай трябва да замени Made in China с Virus from China във варианта "дълбоката държава" срещу най-силната национална държава, с най-голямо население, с най-големи перспективи.

Започвайки нова икономическа и информационна война срещу Кштай САЩ искат да разделят света отново на два блока както по времето на Студената война – този път на "за и срещу" Китай.

Заради това Тръмп опитва стария арсенал – дестабилизиране на Китай чрез Хонг Конг и Тайван.

Но Китай вече е най-голямата икономическа сила на планетата. Вместо "Американски век" настъпи "Векът на Китай", който още преди 10 години изпревари САЩ по всички показатели.

Само Китай днес произвежда цялата световна номенклатура във всички отрасли без изключение. Повтарям – цялата номенклатура:

още през 2011 г. Китай си върна статута на производител № 1 на планетата, изгубен през далечната 1859 г. след опиумните войни срещу Китай от Великобритания;
делът на Китай днес на пазара на високите технологии е два пъти по-висок от този на САЩ;
от 2012 г. Китай е най-големият автомобилен пазар на планетата;
златните и валутни резерви на Китай са № 1 на планетата;
Китай е водещ производител на злато на планетата...
Мога да продължа. Все пак съм единственият все още жив европейски журналист, който следи Китай от средата на 70-те години на ХХ век и единствената книга по онова сложно време в Източна Европа беше моята "Мао и другите".

Значи, ако има реална опасност от война, тя е между САЩ и Китай. А когато Пекин предупреждава САЩ, значи, нещата са много сериозни.

На този фон COVID-19 е упражнение в междучасието.

Разбира се, само наивници могат да си мислят, че в САЩ и Китай не знаят тайната за източника на вируса, независимо дали беше изтърван в Ухан, Франция или Форт Детрик. Бил е разработен с парите на Бил Гейтс и Сорос срещу Китай, но май получиха ответен шамар "отнякъде" с още по-смъртоносна модификация срещу тях самите.

Какво написа тези дни един от най-добрите международни източници, който следя от средата на 90-те години – Чип Тейтъм: "Бил Гейтс, Хенри Кисинджър и Блумбърг с внимателно планирани огромни финансови инвестиции, под прикритието на Глобалния съвет, затвориха глобалната икономика и превърнаха коронавируса в неоправдана пандемична криза. Целта е да бъде унищожена световната икономика, да се нормализира новият тоталитаризъм и глобално правителство.

Появи се и "мракобесието 5G", свързано с вируса без никакви доказателства. Всъщност това е проста задача за първо отделение. Тя звучи така – Китай има 5G

/значи и Русия ще го има/. САЩ нямат 5G. кому е изгодно да настрои цялото човечество срещу 5G. Напънете се! И защо срещу 4G нямаше такава свирепа контрапропаганда, въпреки че 4G действа частично в същия честотен диапазон, даже с по-голяма мощност от 5G. И дали Гейтс щеше да използва технологията 5G, ако я имаше. Много би искал, но я няма. А 5G означава край на бизнеса на Гейтс и на САЩ във високите технологии. През декември 2018 г. Apple имаше 2 първи места сред първите 29 глобални номинации. През декември 2019 г. нямаше нито едно първо място, въпреки че е капитализирана за 1 трилиона долара. Вместо него на първо място се появи китайският Huawei.

Кога започна войната на САЩ срещу Huawei? Правилно – декември 2018 г. Кога достигна своя вирусен пик – декември 2019 г., като отново е замесен Бил Гейтс в момент, когато в Ухан китайците демонстрираха своята 5G-система, която свързва почти всички други технологии, чиито пазар е няколко трилиона долара.

Страните, начело с Китай, които ще усвоят този пазар, ще получат технологично преимущество за следващите 10-15 години. Тук изоставането на САЩ ще бъде непреодолимо, както изоставането им спрямо Русия във военната и енергийната област.

И САЩ хвърлиха своите най-законспирирани агенти с биооръжието.

Да не забравяме и за мераците на "дълбоката държава" за задължително чипизиране и ваксиниране отново чрез Гейтс. Отговор имаше още на Нюрнбергския процес през 1947 г. в десетте принципа на Кодекса, които оттогава са национални и международни закони. Първият от тях гласи: "Абсолютно необходимо условие за провеждане на експерименти с човека е доброволното съгласие на последния".

Ставаше дума за съдените през 1947 г. нацистки военнопрестъпници и техните лекари.

Нюрнбергският кодекс продължава да действа и днес.

Заради това споменах, че доброто по света е 99,9 на сто, а злото, е само 0,1 на сто, но е добре организирано.

Какъв ад? Всички дяволи са тук, на Земята.

Автор: Красимир Иванджийски 


Тагове:   Строго секретно,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4821981
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16457
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031